sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Turkoosia ja pinkkiä

Muutamissa myyjäisissä oli palkintoja lahjakortti Irinkan ompeluksiin, ja kuinka kävikään, erään toisen ompelijan lapsihan sen palkinnon voitti.  Toivotaan että työ menee läpi syynistä ;) 


Neiti voittaja sai itse valita kankaat, ja valitsi herkullista pinkkiä ja turkoosia. Sopivan turkoosi resori muistaakseni Hannan Kankaasta. 


Kaava oma, koko n. 130cm. 

 J.k. Irinka ompelee nykyisin 'uudella' koneella Brotherin teollisuus-saumurilla :O Kiitos Tosimummon (jjk. jolla on arvonta käynnissä vielä tänään) mainostuksen, minutkin koneisti Kuopiolainen Kone-Minna. Palvelua voisi hyväksikin kehua, kotiintoimitus ylsi Kuusamoon asti ja puhelintuki on kaikenkattava uutta konetta opetellessa.

5 kommenttia:

Miina kirjoitti...

Hah voitto meni oikeaan osoitteeseen! :D

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Irina vielä kerran! Tunika on ihana ja täydellinen ja NIIN mieluinen tytölle! Koulukaveritkin oli kehuneet :). Koko on oikei sopiva ja menee varmasti vielä syksylläkin.

lindatätiskä kirjoitti...

Heh, minä luulin ennen kommenttien lukemista, että olis sinun tytölle tullu tuo arpa. Ehkä mun kummityttö ei ole vielä kokoa 130 kuitenkaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Oli nätti suloisella lapsukaisella. Näin eilen. Minäkin luulin aluksi,että Irinkan oma lapsi voitti arvan,mutta kappas sen arvan voitti toinen ompelija. :) Pirta

irinka kirjoitti...

Oijoi, no olipa huonosti kirjoitettu, tosiaan toisen ompelijan lapsi oli kyseessä :D Käykäähän kurkkaamassa Tinttaran blogi, löytynee tuolta nimimerkin takaa :)