sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Kääntölippis ja tuubihuivi

 Pikaisesti lahjaksi lähti yhdelle pienelle isolle neidille trikoinen pipo ja huivi-setti.  Pipon toinen puoli on turkoosi ja pipon voi kääntää, jos tuntuu että että on liian raikuli-setti käyttää molempia kuviollisia puolia yhtäaikaa. Huivin, tai puffin, kuten omat oppivat jostain sanomaan, ompelin vain yksinkertaisesta trikoosta, enkä edes ylä-tai alareunaa huolitellut tai kääntänyt mitenkään.


Mallina oma neiti. Omatkin tuubin on neideille ommeltu, mutta kuvaan niitä ei ole vielä ehtinyt saada. Ja jotenkin kun tuo työpanos on niin kovin suuri, en ole motivoitunut kuvaamaankaan.  

 
Ympärys huiveissa on pari senttiä pienempi kuin päänympärys, jolloin näitä voi välillä käyttää piponakin. Kangas Lieblingstuckelta, mutta olen tätä jossain suomalaisessakin nettikangaskaupassa nähnyt. Olisiko kuosi lillestoffia?

Jaanpa vielä alla olevan  tekstin teille kaikille iloksi ja ohjeeksi, minä nappasin tämän Novamelinalta, mutta kuva on tainnut Novamelinaa ennen olla mm. Susannan työhuoneella.

Ei kyllä sillä että kukaan olisi minun muistini mukaan tingannutkaan, mutta minua tämä teksti silti ilahdutti olemassaolollaan.  Ja muistutti siitä miksi suomalainen tuote maksaa, mitä maksaa. P.s.  Siitä tulikin mieleeni, käykäähän Rukalla käydessänne myös Lande Marketissa, aivan mahtava paikka ja mahtavia käsintehtyjä kuusamolaisia tuotteita; https://www.facebook.com/miniMeijeri?ref=stream

1 kommentti:

Carovarium kirjoitti...

pitääpä printata tuo ja laittaa seinälle. lähinnä omaks muistutukseks, että kehtaan ottaa hintaa niistä harvoista tilaustuotteista mitä saan. :)