keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

One piece for my babyNiin sitten minäkin, vaikka en aikonut. Ompelin jumpsuitin, toiselta nimeltään one piecen ja kolmannelta nimeltään haalarin. Marraskuussa näin ensimmäiset järkyttävät kokopuvut kaupoissa, vieläpä neonvärisinä ja aikuisten koossa ja fiilis oli never-never-luokkaa. Tämä on kuitenkin vain kokoa 74cm, kaava taas oma aikaansaannos. Halusin raglanhihat, halusin sivusaumattoman ja takasaumattoman. Ja halusin hupun. Ja halusin kapeahkon retron mallin. 


Kaavojen piirtäminen on oikeastaan ihan kivaa, ainakin näin randomina. Kaavojen jäljentäminen lehtien kaava-arkeilta sen sijaan ei ole kivaa. Olen jopa muutamana päivänä pyöritellyt mielessäni ideaa tehdä toiveiden mukaisia kaavoja myyntiin, käytännön toteutus on kokonaan miettimättä.


Leena Rengon suunnittelema Kruunu-velour Ikasyriltä, hupun sisuksena oleva musta trikoo leikattu vanhasta paidasta, resorit Hannan Kankaasta. Pikku kämmejäkin tähän haalariin sopii, mitäs ompelin niin innoissani etten ehtinyt loppuun asti ajatella. Hupun olisi voinut ommella niin ettei kaula-aukon sauma jää ollenkaan näkyviin, ja alavaran olisi voinut laittaa fiksummin, mutta eipä nuo käytössä paljon näy.


Pitkästä aikaa myös kirpparilta tarttui mukaan jotain bloggaamisen arvoista. 2 eurolla koon 21 kengät poikaselle. Ihanat, todella hyväkuntoiset ja niin makeat. Pesin resorit varovasti käsin, valkoiset raidat kun oli vähän likaiset. <3 tykkään näistä.


10 kommenttia:

NuppuNeula kirjoitti...

Ihan samat ajatukset on ollu mullakin näitten haalareitten suhteen. Aluksi en tykännyt, en pitänyt käytännöllisenä jne., mutta niin se takki vain on kääntymässä.... :) Tää sun versio on tosi hieno!
Ja bisnesidea kaavojen piirtämisestä kuullostaa mun mielestä tosi hyvältä! Mä en ole varmasti ainut, joka ei yhtään tykkää siitä hommasta. (Nytkin sain jo yhden OEläisen piirtämään mulle nämä haalarikaavat.)

tinttara kirjoitti...

Ompa ihana! Tuo kruunuvelous on makee punaisten resoreiden kanssa. Minä taas en tykkää piirtää omia kaavoja korka kaava-arkilta saa nopsempaa jäljennettyä :)

Henni kirjoitti...

Tosi suloinen! Näyttää oikein mukavalta asulta ja kaavoitus onnistuneelta!

Mieli kirjoitti...

Todella ihana haalari!

Ja wau mikä kirppislöytö! Ostin itse samanlaiset ihanuudet, krhm, aika paljon kalliimmalla! ;)

linda kirjoitti...

Minusta jumpsuitit on tosi ihkuja, saisko minun koossa :)?

Anonyymi kirjoitti...

Hei ihan älytsin hieno!! Minäkin haluan! Siis vauvalle :)

Carovarium kirjoitti...

ompelin siskolle joululahjaksi kirkkaanpunaisesta teddykankaasta onepiecen ja hyi yök että mä inhosin niitä siitä lähtien! mun silmiin ne on lasten vaatteita. eipä silti loikkiihan madonnaki bodyssa :D

lapsille nuo vaatteet on varmasti tosi ihanat ja mukavat, myös äidille, kun ei tartte pukea niin montaa eri vaatetta.

ihanat nuo kengät! voi kun joskus itekkin tekis tuollaisen löydön :)

Mun Tekemä kirjoitti...

Onnistunut kaava! Tykkään!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana haalari! Tosi kivan näkönen...
Ja ihan huippu tuo kirppislöytö, ois mulleki kelvannu :D

-naapuri

Tiina kirjoitti...

Ihania juttuja jälleen kerran ;)