sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Vauvoille housuja

Ihanaa kun jonkinlainen ompeluinnostus on taas löytynyt. Kankaanpaloista syntyi vauvalahjoiksi n. 56 senttisiä velourhousuja pitkillä resoreilla, jotka voi kääntää tarvittaessa kaksinkerroin. Nauhat edelleen Michaels Stoffeckelta (tjsp). 


Turkoosien ja ruskeiden housujen luonnonvalkoinen 'resori' on ohuen ohutta bambujoustofroteeta. Luonnonvalkoinen väri tekee noista ruskeista sopivan unisex-väriset, kun lahjottavan vauvan sukupuoli ei ole vielä tiedossa.
Yhdet turkoosit housut jäi vielä odottamaan resoreita, kaupasta kun oli sopivan ruskea resori juuri loppunut, mutta onneksi sitä oli jo tilattu lisää.... ostelin sitten kuitenkin ihanaa turkoosia, limeä ja luonnonvalkoista, jos vaikka johonkin keksisi käyttöä.

5 kommenttia:

Miina kirjoitti...

Kivan väriset nuo turkoosit pöksyt! ja hauskoja nuo nauhat tuolla, ei oo ihan normipökät :) ei kyllä muutenkaan mitkään ihan normipökät, aitoa suomalaista käsityötä! :p

Anni kirjoitti...

tyktyk!

Nimetön kirjoitti...

Kivoja! :) ja nuo nauhat myös.

Jenni

linda kirjoitti...

i like. joko sulla on nuille vauvat katottuina? jos tuommoset vois tilata niin tilaisin yhdelle tutulle vauvalle, tai vaikka kahdelle :) (?)

irinka kirjoitti...

Heippa linda! Näille on kyllä jo ollu vauvat tiiossa, toiset annoin jo, mutta kolmannet on vielä kesken, vaikka ykspäivä sainkin sitä ruskeaa resoria(kolmannella kerralla kun sitä hain). Niin että keskustella asiasta vois :D