maanantai 1. marraskuuta 2010

Joo, ihan kohta...

Ah tiedättehän tämän neulomisen, kun ei malta lopettaa. Niin moni uusi työ odottaa valmistumistaan ja suurin osa vielä aloittamistaankin, että vaikea on saada neulomusta laskettua käsistä. Neiti neljä vee jo kyselikin: miksi sinä äiti kokoajan  vaan kudot?  Tulossa on joulukin ja mm. kummilapsille olisi kiva ehtiä tekemään yhtä jos toistakin, mutta omat työt hidastaa niiden aloittamista. Tällä hetkellä työllistää herkullisen värinen Novitan Ticotico, josta on tulossa neideille ohuempia villasukkia entisten paksujen lisäksi.

Seuraava kuva onkin arvoitus: etsi sukkien eroavaisuus:


Ja vastaus kysymykseen on:


Nämä isomman neidin sukat (jalan koko n. 28) on tehty toinen kärjestä, toinen varresta alkaen. Laiskuuttani en jaksanut purkaa hukkaan lankaa niin pitkästi että aloitusvärit olisi kohdillaan, niin kävihän se näinkin. Kantapää on nimeltään Tiimalasikantapää ja helposti ymmärrettävä ohje löytyy Ulla-neuleen sivuilta.

1 kommentti:

inka kirjoitti...

on tyttöjen väriset villasukat =) päivällä mulla on aina hoitolasten ajan kutomistauko, paitsi päiväunen nukutusaikaan voin virkata mansikoita..yks päivä sitten yksi lapsi kyselikin, että "missä sulla sitä pitkää (=lankaa), että vois käännellä", kun oli mansikat jo valmistuneet.. :D