maanantai 12. heinäkuuta 2010

Desingia keittiöön.fi


Tämän kertaisessa postauksessa onkin hurjasti itsetehtyä; laitoin ryynit purkkeihin.

The Purkit löytyi paikallisesta kierrätyskeskuksesta, missä hinnat ei huimaa päätä. Meinasin menettää nämä jo ennen kuin näitä omakseni sainkaan. Vieraan vallan kansalaiset taisivat luulla minua myyjäksi, kun näitä lykin kärryissä kohti kassaa. Innokkaana ihastelivat purkkeja ja meinasivat käydä käsiksi, jolloin minä puoliksi elekielellä ja tiedättehän-millä-kun-tarpeeksi-hitaasti-suomea-puhuu-kyllä-ne-ymmärtää-kielellä totesin että nämä ovat minun ja pakenin purkkien kera autoon turvaan :D

Maksoin kokonaisen euron näistä kappaleelta!! Purkkeja on kuusi kappaletta ja varmaan arvaatte, ne on ihania! Kaikissa on tiivis kansi tuollaisella painettavalla napilla; tuttu systeemi Kippowaren mehukannuista ainakin minulle. Kannet on sopivan tiukkoja, pitävät lasten sormet erossa mielenkiintoisista ja sotkevista ruoka-aineista.

Pikaisella googlauksella löytyi tuon Erik Kold Plastin muovipurkkeja ja astoita paljonkin. Ovat siis Tanskasta ja retroilijoiden suosiossa, kuten nuiden vuosien iloiset ja kestävät  muoviastiat tapaavat olla.

Viimeisenä vielä ihanat Nokian lasten kengät, näiden tarkkaa vuosilukua ei ole tiedossa, mutta käytetty on minulla tai sisaruksillani, luultavasti kuitenkin 80-luvulla?  Oikeastaan piti kuvaamani edellisen postauksen kangasta päätyneenä seinätauluksi, ja vähänhän se tuolla kukan takana pilkottaakin.

3 kommenttia:

Anni kirjoitti...

hienot on purnukat!

Pirta kirjoitti...

Tämä on paras blogi, mitä luen. Jotkut saavat jonkun tunnustuksen bloggiinsa, mutten osaa sellaista lähettää... Kiitoskukkanen kumminkin sinulle! Näppärät purkit taatusti, ja ihana, että sait ne pitää hyppysissäsi

Eeva kirjoitti...

Kengät on söpöt! Pitäs olla kaappitilaa enemmän niin halajaisin itekki nuita purkkeja. Ei vaan mahu hyllyille eikä pöydille :) Sun päivitykset kyl saa hyvälle mielelle (ellei olis jo).