sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Aurinkoinen kello ja aamukahvia!

Hyvää huomenta kesän kylmyydestä huolimatta!
Aurinkoa meidän keittiöön tuo Paperipörriäisen blogiarvonnasta voitettu seinäkello. Sen paikka on täydellinen, niinkuin eilen ystäväni kysyi, onko tuo kello aina ollut tuossa? Siltä se nimittäin näyttää. Kellon molemmin puolin on samankokoiset ikkunat, ja ikkunoiden alla reilun neljän(?!) metrin mittainen työtasoni :) Kellon väri sopii hyvin verhojen pieniin yksityiskohtiin ja ikkunoiden väli on sopivan leveä tuolle kellolle. Aiemmin paikalla on ollut oranssista paperinarusta neulottu valokranssi, joka sai siirtyä valoisan ajaksi kaappiin.

Verhot on, lieneekö jo monesti mainitut tässä blogissa, Marimekon Keisarinna-kangasta, ja olen itse ommellut kankaan laskosvehoiksi. Toteutumaton suunnitelma on maalata yksi keittiön seinistä verhojen tummemman oranssinsävyllä. Saas nähdä riittääkö sen toteutukseen rohkeus tai jos ja kun riittäisikin, niin löytääppä aika toteutukseen.  

Äitienpäiväruusu on toki bloggaamisen arvoinen, mukaan piti päästä vain kahvimukin, mutta kuvatessa roiskuu, joten tarvittiin luutua. No käsiin osui uusin tekele, reikäinen isoäidin neliö-kestorätti, joten päästin senkin esiintymään. Tulppaaneista kiitos hääparille päivältä 8.5. Kukat ahkerasti komistivat meidän keittiötä.

7 kommenttia:

inka kirjoitti...

kävin täällä! hieno kello ja kaunis reikäinen tiskirätti! oleppa seuraavan kanssa vähän huolellisempi, ettei tuu nuin paljo reikiä =D

Eeva kirjoitti...

Meillä oli kerran töissä mummo, joka kutoi kaiket päivät pannunalusia langanpätkistä. Tiiän yhen, (tai kakski) josta saattaa tulla vähän sellanen joskus vanhana. =) Kello on hieno muuten! Sopis tähänki huvilaan.

Miina kirjoitti...

Ollos hyvä :p Siisti kello ja romsku tiskirätti. harmi ettei kahviläikät jääny kuvaan,.

Paperipörriäinen kirjoitti...

juuri tässä taannoin mietinkin, pääsikö kello aikanaan hyvin uuteen kotiinsa, mutta tässäpä sainkin vastauksen, näyttää viihtyvän teillä hyvin:)!

tinttara kirjoitti...

Ihana kello ja hyvältä kuulostaa suunnitelmasi oranssista seinästä!

Pirta kirjoitti...

Hyvännäköinen kello ja aurinko edelleen teidän keittiöön!

inka kirjoitti...

kävin taas!
pakko kommentoida kun ääneen nauroin itsekseni tuota Eevan kirjoitusta:D saatan tuntea ne samat narunnykertäjät tai sitten niitä on ehkä enemmän =D