sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Uutta Vuotta 2010 ja Lankalöytöjä

Hyvää ja Onnellista Uutta Vuotta kaikille lukijoille ja uteliaille! Olkaapa hyvät ja jättäkää edelleen jälkiä käynnistänne, mittari kun kertoo jo hurjia lukemia kävijöiden määrästä.

Kirpparilta tarttui jo ennen joulua mukaan kasa herkullisen värisiä oransseja ja vihreitä puuvillalankoja. Muutamassa oli vyötekin jäljellä, eli ovat Jasmine Fino -nimistä merseroitua puuvillalankaa, edelleen vyötteestä päätellen ovat ruotsalaista alkuperää. Hintakaan ei ollut paha, jäi reilusti alle euroon kerältä.  Johonkin virkkaukseen taitavat päätyä, kunhan keksin jotain missä ainakin tuo hehkuva oranssi väri pääsee oikeuksiinsa. 

Vieressä kerä Regia Hand-Dye Effect-lankaa, josta yrittän neuloa huivia, siitä toivottavasti myöhemmin lisää. Regian ostin hurjaan 10e hintaan paikallisesta lankakaupasta, paljonkohan maksoin pienen kaupungin lisää? 

2 kommenttia:

Eeva kirjoitti...

Hei Irina, minä ainaki käyn täällä monasti kattoon, ootko päivittäny. Vaikken oo mitenkää käsityöihminen, mutta kuvat ja sun tekemät jutut on mukavia =) Millon tuut Helsinkiin Lankamaailma Nordiaan? Majotus järjestyy tästä läheltä.

irinka kirjoitti...

no heippa. Tuun heti kun teleportaatio toimii, että voin käydä helposti vaikka jonain iltapäivänä. Siis onhan se kamalan työlästä tulla sinne :D Alan säästämään ylimääräiset (siis mitkä?) rahat lentolippuihin ja shoppailuun. Kiitos tarjouksesta oikeasti, jos vaikka pääsiski jotenki kevyesti liikenteeseen niin voisin hyödyntää.